diumenge, 6 de maig del 2012

Un Melilla molt endollat iguala l'eliminatòria

El Lleida Bàsquet ha perdut el segon partit a Melilla (80-68) igualant-se així l'eliminatòria dels play-off amb una victòria cada equip. Al revés del partit de divendres, els jugadors locals han estat molt encertats en atac des del primer instant i al Lleida li ha costat molt entrar al partit. Ramsdell i Arco han estat els màxims anotadors de cada conjunt.

En aquests 2 partits disputats a Melilla l'aforament
 al pavelló no ha superat els 600 aficionats
El primer quart ha estat totalment dominat pel Melilla, que ha sortit molt més agressiu i fi en atac que el Lleida. No obstant, els blaus han aconseguit retallar la distància abans d'arribar a la mitja part amb un Ramsdell molt inspirat (35-27). Les coses semblaven no canviar al tercer període i els nord-africans aconseguien arribar a un avantatge de 11 punts a falta de 10 minuts per disputar. Però el Lleida ha despertat només començar l'últim quart. Miki Feliu ha tirat de repertori i ha aconseguit col·locar l'equip a només un punt de la remuntada. Ha estat aleshores quan Salva Arco ha fet reaccionar el seu equip a base de triples i forçar personals i el Melilla ha acabat imposant-se per un contundent 80-68.

El millor jugador del partit ha estat el local Salva Arco amb una valoració de 29 pels seus 22 punts i 7 assistències. Per part del Lleida, Ramsdell ha aconseguit la màxima puntuació de l'equip amb un 18 de valoració.

Els següents dos partits de play-off es jugaran al Barris Nord divendres a les 21h i diumenge a les 12:30h.