divendres, 4 de maig del 2012

La primera del play-off a la butxaca

El Lleida Basquetbol ha aconseguit aquesta nit capgirar el factor pista dels play-off al guanyar a Melilla per un àmpli 53-71. Els nord-africans han estat molt desencertats en atac, però han evitat que el Lleida s'escapés en el marcador fins l'últim quart gràcies als rebots en atac que els mantenien vius. Miki Feliu amb 20 punts ha estat el màxim anotador i, juntament amb Simeón i Ramsdell han estat els millors dels blaus.

Una gran defensa ha estat clau en la victòria del Lleida
El primer quart ha estat ple d'errors ofensius. El Melilla no ha anotat una cistella fins el minut 5, quan ja perdia 0-9. Des d'aquest parcial, el Lleida Bàsquet no ha concedit opció de remuntada als locals en cap moment. En el segon període han despertat Dags i Ramsdell, que amb un triple a l'últim segon, posava una distància de 12 punts al marcador (24-36). Els visitants s'han dedicat a treure una de les seves millors armes per conservar el resultat, la defensa, i han aconseguit mantenir l'avantatge fins l'últim quart. Els últims 10 minuts de partit, els blaus han acabat de sentenciar un Melilla que ja pensava en el partit de diumenge.

El MVP del partit ha estat el capità Miki Feliu amb un 23 de valoració. El millor del Melilla ha estat Manzano, amb 10 punts i 4 rebots.

Els jugadors lleidatans intentaran guanyar diumenge el segon partit dels play-off per encarrilar l'eliminatòria.