dimecres, 16 de maig del 2012

El Lleida es despedeix

El Lleida Basquetbol va perdre ahir el partit en que es jugaven passar a semi-finals del play-off per 71-69 i acaba d'aquesta forma la temporada 2011-2012. El Melilla va estar més encertat en els moments finals i, tot i l'esforç durant tot el partit dels lleidatans, no van poder aconseguir guanyar. Detrick, que va anar clarament de més a menys, i Manzano van ser els millors dels dos equips.

El Melilla s'enfrontarà al Càceres en les
semi-finals dels play-off
Tot i començar molt malament el primer quart, arribant a perdre de 9, el Lleida va aconeguir tornar a posar-se al partit ràpidament. En el segon quart es va presenciar un recital anotador de Jason Detrick i els blaus van acabar arribant a la mitja part guanyant de 6 punts (35-41). En el tercer quart, els dos equips van entrar en una dinàmica d'errades en atac que recordaven als altres partits del play-off, però el Lleida Bàsquet continuava pel davant al marcador. En l'últim quart, els de Ricard Casas van arribar a guanyar de 9 punts, però el Melilla no va afluixar i, amb l'encert de Manzano i Suka-Umu van remuntar el partit fins acabar guanyant per 2 punts (71-69).

El MVP del partit va ser Héctor Manzano amb un 20 de valoració per anotar 17 punts i capturar 9 rebots.

Amb aquesta derrota, el Lleida tanca la temporada, esportivament parlant. Ara tocarà el torn dels despatxos per arreglar els problemes econòmics. El president, Edu Torres, farà una roda de premsa demà a la tarda per informar-ne.