diumenge, 13 de maig del 2012

Melilla guanya i força el cinquè partit

El Lleida Bàsquet ha perdut el quart partit de l'eliminatòria 57-66 i s'haurà de jugar el tot per tot a un únic partit a Melilla. Els de Ricard Casas han estat desencertats en atac i fluixos en defensa, fet que ha proporcionat que el Melilla anés per davant al marcador en quasi tot moment. Ramsdell i Arco han estat els més encertats dels dos equips.

Ramsdell ha estat un dels millors del Lleida
en el que portem de play-off
El primer quart ha començat molt atractiu pel públic, amb cistelles constants d'un i altre equip, però la tònica ha canviat i ha recordat al partit de divendres. El Melilla havia anat per davant al marcador quasi sempre, però un triple de Ramsdell a l'últim instant del quart ha donat l'avantatge al Lleida per 37-35. Un tercer quart molt igualat ha permès al Melilla col·locar-se 1 punt per sobre al marcador (49-50). El Barris Nord confiava en guanyar el partit ja que els últims quarts són l'especialitat dels de Ricard Casas, però no ha estat així. Dos triples consecutius dels nord-africans han posat terra de per mig i els blaus no han aconseguit reaccionar a temps (57-66).

El MVP del partit ha estat Odiakosa amb un 20 de valoració pels seus 15 punts i 8 rebots. El més ben valorat dels lleidatans ha estat Alzamora amb una puntuació de 16.

Els dos equips s'ho jugaran tot dimarts a les 21:00h.