dissabte, 12 de maig del 2012

Tornem a dominar l'eliminatòria

El Lleida Basquetbol ha aconseguit aquesta nit una victòria importantíssima (64-61) de cara a passar a les semi-finals del play-off d'ascens (2-1). Els lleidatans han sortit vencedors d'un partit sense dominador clar gràcies a un gran últim quart on Simeón i Feliu han estat molt encertats.

Diumenge s'ha de certificar la classificació
a les semi-finals del play-off
El partit ha començat com el primer que es va jugar a Melilla divendres passat, amb els dos equips negats ofensivament (15-14). Les defenses, tot i que el resultat no digués el mateix, eren força fluixes i el Lleida ha aprofitat que ni Arco ni Manzano estaven fins i ha agafat un petit avantatge de 3 punts a la mitja part. No obstant, els nord-africans han trobat el punt feble dels locals sota cistella i McKeither, fins que s'ha retirat lesionat, i Odiakosa l'han explotat tot el que han pogut i més. Així s'arribava a falta de 5 minuts del final amb un desesperançador 45-54. Però ha aparegut Miki Feliu amb dos triples i Simeón buscant el cos a cos com si fos un veterà i han aconseguir la remuntada (64-61).

Els dos jugadors més ben valorats del partit han estar Feliu i McKeither amb un 21 cadascú.

El Barris Nord, que avui presentava una entrada bona, tenint en compte que tothom ha entrat pagant, d'uns 3500 espectadors, tornarà a viure un partit vibrant diumenge a les 12:30 on es veurà si s'ha d'anar a Melilla a decidir qui passa l'eliminatòria o no.