divendres, 20 d’abril del 2012

El Melilla pot amb un Barris Nord a vessar

El Lleida Basquetbol ha perdut aquesta nit contra el Melilla per 58-61 davant d'uns 5000 espectadors, en un partit molt poc encertat ofensivament. Amb aquesta derrota, els blaus hauran d'esperar a l'última jornada per saber si tindran el factor pista en els play-off. El capità Miki Feliu, mostrant un altre cop un desplegament de ganes i treball fantàstic, ha estat el millor dels blaus, tot i que el MVP se l'ha emportat, l'ex-jugador del Lleida, Salva Arco.

El Lleida haurà d'esperar a la setmana que ve
per certificar el factor pista en els play-off
En el primer quart i el començament del segon, els lleidatans no han sabut fer mal al Melilla, que basava el seu joc en pilotes interiors i els triples d'Arco. Ha estat en l'equador del segon període on hi ha hagut una reacció espectacular, a base de garra, del Lleida, que ha aconseguit remuntar el partit fins posar-se al capdavant per una diferència de 5 punts (35-30). L'eufòria del parcial ha baixat de forma fulminant en el tercer quart, on els locals només han estat capaços d'anotar 4 punts (4-17). Tot i intentar-ho en l'últim quart a través de Ramsdell i Feliu, la diferència ja era massa àmplia i no s'ha pogut remuntar el partit.

El jugador més ben valorat del matx ha estat Salva Arco amb un 22 pels seus 17 punts i 6 rebots. Per part del Lleida, Feliu i Ramsdell han acabat amb un 20 de valoració.

Els jugadors tornaran dilluns a la feina pensant en l'últim partit de la temporada regular a la pista del Palència.